Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Kezdőlap > Termékek > Irodabútorok
FLIB TÁRGYALÓ IRODABÚTOR
A Flib irodabútor család gyors, fürge és szinte pillanatok alatt képes alkalmazkodni mindenfajta szituációhoz. A Flib konferencia asztalrendszer a belső tér sokféle berendezését teszi lehetővé néhány perc alatt.
Mobil, funkcionális és rendkívül egyszerű rendszer. Segítségével néhány kézmozdulattal megváltoztatható a belső tér. Amikor nincs rá szükség, kevés helyet foglal, miközben bevetésre készen áll.

A Flib rendszer, ötféle alakú felhajtható asztallapos asztalból és kétféle méretű, 90˚-os sarok összekötő elemből áll. A tárgyalótér gyors megnövelése a téglalap alakú és fél ovális lekerekítésű asztalok összekapcsolásával valósulhat meg. Az asztalok fémváz szerkezete ALU vagy króm. A gyors és könnyű mozgatást, a nagy átmérőjű (65 mm) görgők teszik lehetővé, melyek közül kettő fékezhető kivitelű. Az asztalok rendelhetőek fix, műanyag talpas változatban is. A fémváz szerkezethez kapcsolódik egy csuklós mechanikával, a 25 mm vastag, kétoldalt laminált, melamin felületű asztallap,melynek felhajtása után az asztalok egymásba tolhatóak, a könnyebb és helytakarékosabb tárolás érdekében.