Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Kezdőlap > Bemutatkozás >
Üdvözöljük

Sokat ül számítógép előtt? Fáj a háta a sok üléstől? Olyan széket keres, ami kényelmes, tartós és megfizethető?
                     
Esetleg irodáját szeretné kényelmes, modern bútorokkal felújítani?
  
Nálunk jó helyen jár.

Európa legnagyobb irodaszék és irodabútor kínálatából tudunk megoldást javasolni a problémájára. Bemutatótermünkben számos íróasztal, konténer, szekrény, irodaszék megtekinthető, kipróbálható. Így biztosan nem vesz zsákbamacskát.
 
Kollekciónk több mint 200 különböző irodai széket és vendéglátószéket foglal magába, több mint 100 féle kárpitfajtával, illetve asztalokat és más kiegészítőket különböző igényeknek megfelelően. A sokféle stílusbeli választék - modern, minimalista, klasszikus, elegáns - és az ötletes megoldások komfortossá teszik irodáját.
 
Irodai bútorcsaládjainknak sokféle elemből épülnek fel, egymással is jól variálhatóak. Köszönhetően annak, hogy ugyanabból a színmintából választhatunk irodai, vezetői, tárgyalói és recepció bútort.
 
Cégünk, az Iroda Megoldás Kft., a Nowy Styl Csoport képviselőjeként, BN Iroda Megoldás néven 2006 óta működik.  A gyártás a következő minőségirányítási rendszerek szabványai szerint működik: ISO 9001:2001 és ISO 14001:2005.    
 
Évente hozzávetőlegesen 140 teljesen új formai kialakítású, és több mint 50, a megrendelők igényeinek megfelelő, speciális dizájntermék kerül bemutatásra.
                    
 
Termékeink kiemelkedő minősége a high-tech technológiának, kiváló minőségű alapanyagoknak és a képzett szakember gárdának köszönhető. Termékeinkre több év garanciát vállalunk.
 

Bemutatkozás | videó >
Gyártás | videó >
Környezetvédelem | videó >
Széktervező >

Amennyiben a videó nem jelenik meg számítógépén, az alábbi gombra kattintva letöltheti a Flash Playert.