Bemutatkozás
Termékek
Szolgáltatások
Üzlet
Referenciák
Vevőszolgálat
E-mail
Irodai szekrények: Az irodai szekrények sokféle típusban igen változatos formában készülnek.
- tolóajtós,
- redőnyajtós,
- kivetőpánttal működő ajtós,
- üvegajtós,
- nyitott polcos,
- ruhásszekrény,
- fiókosszekrény
A korpuszok felső,-és alsó vízszintes válaszlapja 25 mm-es, az oldallapok és a szabadon állítható polcok 18 mm-es E1-es osztályú laminált bútorlapból készülnek, az ajtók 16 mm-es laminált bútorlapból készülnek. Az üvegajtó 6 mm-es edzett üvegből, a redőnyök alumínium színű polypropylenből készülnek. A redőnyök és a tolóajtók műanyag sínben csúsznak.
A korpuszok lapraszerelt állapotban vannak legyártva. A csatlakozási pontokat facsapokkal, illetve fém összehúzó excenterekkel rögzítik. A szerelési csomagok minden elemmel külön vannak csomagolva szerelési útmutatóval és rajzzal ellátva. A korpuszok hátfalai 3 mm-es HDF lapból készülnek. Egyes típusoknál, ahol a szerelés szükségessé teszi (az ellensúlyos fiókos szekrények) csak 16 mm-es hátfallal kaphatók. A korpuszok, a hátfalak és a frontok színe azonos. Valamennyi szekrény zárral és porvédővel van ellátva (kivétel: üvegajtós típus).

Az irodai szekrények hat különböző kivitelben készülnek: tolóajtós, redőnyajtós, üveg- vagy teleajtós, nyitott polcos és függődosszié tároló fiókos szekrény. A szekrény korpusz alapanyaga 18 illetve 25 mm vastag E1-es osztályú, melamin felületű, laminált bútorlap. A nyíló-, illetve tolóajtók 16 mm vastagok. Az
üvegajtók – 6 mm vastag, átlátszó edzett üvegből készülnek. A redőnyajtó alumínium színű környezetbarát polypropilen műanyagból készül.